ads

RM340❗️

RM340 ❗️

RM340 ❗️

PINK LADY MAHAL ❓❓❓

Pada saya pinklady la satu²nya produk wanita yang paling murah dalam pasaran. Mana taknya, pinklady ni ALL IN ONE ♥Apa yang wanita nak, semua ada dalam 1 botol pinklady. Belom ada produk yang macam ni dalam market.

Yang ada pun kat market, kena beli 1 jenis untuk 1 fungsi.

Katakanlah kos 1 jenis untuk 1 fungsi :

.

🔗 HILANGKAN JERAWAT – RM30 💸

🔗 HILANGKAN PARUT JERAGAT – RM50 💸

🔗 LICINKAN KULIT JADI GEBU GEBAS – RM120 💸

🔗 MANTAPKAN PAYUDARA – RM150 💸

🔗 HILANGKAN PERIOD PAIN – RM50 💸

🔗 STABILKAN HORMON – RM150 💸

🔗 SUPPLEMENT UNTUK TAMBAH TENAGA – RM150 💸

🔗 PRODUK KURUS BADAN – RM180 💸

Tak habis senarai lagi ni. Tu pun dah cecah RM880. Kalau tambah lagi yang lain, boleh cecah RM1000 jugak tu. 😱😱😱

Dengan PinkLady ni, kita boleh cover harga yang nak cecah RM1000 tadi tu.

100% HERBA.

Tak perlu bazirkan RM880. Cukup dengan hanya RM340. Sangat² murah dipasaran ketika ini. 👍🏻👍🏻

www.wasap.my/60129878830/Pinklady

Amenities

  • Other

Location

Kuala Krau