ads

PERBEZAAN MULTICOOKER CUCKOO DGN PERIUK TEKANAN BIASA

MULA MASAK TUNGGU ATAU TAK UTK PERIUK PANAS

πŸ…°

Periuk pressure jenama A

Kena panaskan dulu suhu beberapa minit

Β©βœ”βœ”βœ”Periuk pressure multicooker cuckoo

Tak perlu boleh terus masak mmg dia akan panas secara automatik cepat tak perlu tunggu.

PELARAS SUHU AUTOMATIK

πŸ…°fungsi periuk tekanan jenama A

tak byk mcm cuckoo.

Fokus guna tekanan tinggi atau rendah je.

Dan Tekanan terlalu tinggi mungkin dapat menghilangkan nutrisi makanan dan rasa pun tak dapat sebati dgn ramuan.

Β©βœ”βœ”βœ”Periuk multicooker cuckoo .

fungsi banyak

Lebih 10 mode memasak dan ada sehingga 14 mode memasak.

Teknologi dicipta utk Tekanan sesuai dgn masakan dan tahap mutu kualiti makanan terjaga dan kajian suhu telah dijalankan selama 30 tahun utk memastikan keseimbangan masakan dgn suhu yg ditetapkan.

SPECIAL SETTING NASI GABA

πŸ…°Periuk tekanan jenama A

Takleh setting GABA rice

Mmg mana2 pun takde .

Β©βœ”βœ”βœ”Periuk cuckoo

Boleh buat pelbagai jenis nasi termasuk gaba rice

Search khasiat gaba rice rugi kalau tak tau pasal gaba rice . Specialnya takyah nak tukar2 air automatik dia proses dan hasilkan nasi gaba.

SELEPAS MASAK TUNGGU ATAU TAK

πŸ…°Periuk tekanan jenama A

Kena tunggu pressurenya keluar bila habis masak .

Β©βœ”βœ”βœ”Periuk pressure multicooker cuckoo

Tak perlu tunggu sbb dia auto setting pengawalan suhu boleh terus open selesai masak .

AUTO CLEAN

πŸ…°Periuk tekanan jenama A

Takde auto clean

Β©βœ”βœ”βœ”Periuk pressure multicooker cuckoo

kita ada auto clean bagi menyah dan membasmikan kuman, bau dsb dijamin tiada tinggal bau masakan selepas auto clean dibuat.

Tidak hiraulah kenape setiap 10 saat 1 multi cookers terjual di korea😍

Grab satu Multi-cookers cuckoo Anda rasai perbezaannya😍

Berminat boleh hubungi:-

Anita – 0199678841

Amenities

  • Appliances & Kitchen

Location

Kuala Lipis